10.4 °C

© WâldNet

Man 5 meter met auto meegesleurd

za 19 september 2020 23.25 uur

HOLWERD - Een man is zaterdagavond zo'n vijf meter meegesleurd met een wegrijdende auto. Het incident vond omstreeks 21.00 uur plaats aan de Ale-Tún in Holwerd.

Een familie had in de straat een kinderfeestje gevierd en op een zeker moment werd er hard getoeterd op de weg. Een vrouw is daarop naar buiten gegaan of de bestuurders ermee konden stoppen. Het weerwoord was: "En een feestje kan natuurlijk wel...."

Toen de vrouw nogmaals vroeg om te stoppen, werd er hard achteruit gereden en de bestuurder reed met volle vaart op haar af. De vader is toen naar buiten gestapt en hij zou de portier van de auto openen. Men reed daarop met volle vaart weg en de man werd ongeveer vijf meter meegesleurd door de auto. Hij liep schaafwonden op en zijn bril is door het incident stukgegaan, evenals zijn kleding.

De politie en ambulance zijn daarop ter plaatse gekomen in Holwerd. De VW Passat, waarin de dader zou hebben gereden, werd aan de Johannes Piersonstrjitte bij iemand anders op de oprit aangetroffen. De bestuurder zou zijn weggerend. Het slachtoffer heeft later op de avond aangifte bij de politie gedaan.

De politie liet zondagochtend weten dat er tot op heden nog geen aanhouding is verricht. Wel is er aangifte gedaan en zijn getuigen gehoord in verband met het onderzoek rond de mishandeling.

 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Regionaal nieuws