Account
Logo
Zoeken
8.4 °C
Huis van de maand: Prins Willemstrjitte 23
De goed onderhouden woning is vrijwel geheel voorzien van HR++ isolatieglas

Huis van de maand: Prins Willemstrjitte 23

di 1 september 2020, 11.21 uur

KOOTSTERTILLE - Deze goed onderhouden hoekwoning met bijkeuken heeft veel leefruimte en combineert dit met een vrijstaande ruime garage, een vrijstaande berging en een zonnige achtertuin. Bovendien gelegen in een plezierige en rustige woonomgeving op een perceel van 280 m2 op korte afstand van alle voorzieningen die Kootstertille te bieden heeft.

De goed onderhouden woning is vrijwel geheel voorzien van HR++ isolatieglas, verder is de gevel geïsoleerd en wordt de woning centraal verwarmd met behulp van radiatoren en deels vloerverwarming (bijkeuken) , de Intergas c.v. combiketel is van 2013.

De indeling van deze woning is als volgt:
Voorentree, hal , toilet met fonteintje, provisiekast, keuken met inbouwkeuken voorzien van inbouwapparatuur (oven, gaskookplaat, afzuigkap, dubbele spoelbak), doorzon woonkamer (ca. 26,7 m2), bijkeuken met aansluiting wasmachine en achterentree.

Eerste etage: overloop, 3 slaapkamers (14m2, 11,2m2 en 6,4m2), waarvan twee beschikken over vaste kasten en te gebruiken zijn als tweepersoonsslaapkamer, badkamer met douche en vaste wastafel.

Tweede etage: vaste trap naar de tweede verdieping met bergruimte, dakraam en c.v. opstelling, deze etage biedt voldoende ruimte voor het realiseren van een vierde slaapkamer.

Verzorgde voor- en achtertuin, de besloten achtertuin biedt veel privacy en is voorzien van een zonneterras, gazon en een achterom. De vrijstaande houten garage (ca. 27 m2) is aan de voorzijde voorzien van een kanteldeur en heeft een zolderberging. De vrijstaande berging (ca. 15,7 m2) is deel van hout en deels van steen.

Er is voldoende parkeergelegenheid naast de woning op het eigen terrein. Kootstertille beschikt over een goed voorzieningenniveau op het gebied van o.a. scholen, winkelaanbod en sportvoorzieningen. Bovendien ligt het centraal ten opzichte van Leeuwarden, Groningen en Drachten.

Is uw interesse gewekt? Maak dan een afspraak voor een bezichtiging om uw indruk compleet te maken. Wij heten u alvast van harte welkom aan de Prins Willemstrjitte 23 te Kootstertille!

 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws

Poll: Goede keuze of niet?

Ja  
33%
Nee  
50.5%
Maakt me niet uit  
16.5%
? aantal stemmen | login en stem ook mee!


regionaal nieuws

Sluisfabriek Drachten krijgt meer vrije hand

Sluisfabriek Drachten krijgt meer vrije hand


regionaal nieuws

Ochtendrit na kroegavond wordt hele dure grap

Ochtendrit na kroegavond wordt hele dure grap


regionaal nieuws

Stroomstoring treft regio Eanjum

Stroomstoring treft regio Eanjum


regionaal nieuws

'Kleine windmolens ook voor particulieren toestaan'

'Kleine windmolens ook voor particulieren toestaan'