Account
Logo
Zoeken
9.8 °C

Man dood na steekpartij in Oosterwolde

za 4 april 2020, 17.27 uur

OOSTERWOLDE - Een 44-jarige man uit Bovensmilde is zaterdagmiddag om het leven gekomen na vermoedelijk een steekpartij in Oosterwolde. Wat en waar het precies is gebeurd, is nog onduidelijk. De man werd in elk geval zwaargewond op de grond aangetroffen bij het Esso tankstation aan de Venekoterweg.

De politie en meerdere ambulances en de traumahelikopter kwamen ter plaatse. Het slachtoffer is per ambulance nog met spoed naar de landingsplaats van de traumahelikopter gereden. Alle hulp mocht niet meer baten, het slachtoffer overleed ter plaatse aan zijn verwondingen.

De persvoorlichter van de politie laat weten dat er ook een onderzoek is opgestart bij een woning aan de Gijenham in Oosterwolde. De steekpartij vond daar mogelijk plaats. Wat zich in de woning heeft voorgedaan is nog niet bekend. Mogelijk is het slachtoffer daar vandaan gevlucht richting het tankstation. De omgeving van de woning en het tankstation werd door de politie afgezet in verband met het onderzoek.

De recherche doet onderzoek en is op zoek naar degene die verantwoordelijk is geweest voor de steekpartij. Daarbij denkt de recherche te weten wie hierbij betrokken was. De aanleiding zijn de relationele sfeer zijn. Klik hier voor meer informatie over de toedracht.

FOTONIEUWS


 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws



regionaal nieuws

Brandweer blust brand in plezierjacht

Brandweer blust brand in plezierjacht

Poll: Moet je altijd Fries kunnen spreken op de rechtbank?

Ja, altijd  
67.4%
Ja, op aanvraag  
14.6%
Nee  
18.1%
? aantal stemmen | login en stem ook mee!

regionaal nieuws

Dokkumer gaf agent kopstoot na bedreiging vriendin

Dokkumer gaf agent kopstoot na bedreiging vriendin





regionaal nieuws

Gestolen machines terug dankzij Dokkums detectivewerk

Gestolen machines terug dankzij Dokkums detectivewerk