12.9 °C

It Fean/Boelenslaan verlist van Club Brothers

zo 26 januari 2020, 12.01 uur

SURHUISTERVEEN - Zaterdag moesten de rood hemden van It Fean/Boelenslaan aantreden tegen Club Brothers. Op papier een leuke pot. Beide ploegen hadden evenveel punten. Onder begeleiding van S.Liefering werd de wedstrijd ingefloten. De score werd geopend door Club Brothers.

Lubbert-Jan zorgde voor de 1-1. Gaatje van 1-3 werd snel weer
bijgetrokken tot 3-3. De score ging gelijk met elkaar op tot aan de eerste helft. Met nog 1 minuut te gaan zorgde Lubbert-jan voor de 9-9. In de rust werden de roodhemden opgepept door de trainer. Fouten werden naar voren gehaald en besproken, met als laatste woorden van de trainer "Jullie moeten maximaal gaan mensen".

Gemotiveerd uit de kleedkamers begon de tweede helft. De roodhemden beloonde zich zelf niet. Kansen werden niet afgemaakt, ook waren de roodhemden ongelukkig. Het trage spel van Club Brothers zorgde voor lange aanvallen waardoor de kansen voor ItFean/Boelenslaan minder werden. Wissels werden gebracht met in de hoop dat er verandering zou komen. Met nog een paar minuten te gaan stond er op de scorebord 13-16. Dit was ook de einduitslag.

Volgende week speelt ItFean/Boelenslaan tegen Olympia in Buitenpost.