Account
Logo
Zoeken
7.9 °C
© Jochem Wiersma |  de auto was drie uur in het bezit van de nieuwe eigenaar toen deze bij Metslawier in de sloot eindigde

Mercedes na 3 uur in bezit te hebben in de sloot

wo 22 januari 2020, 23.50 uur

MITSELWIER - De eigenaar van een Mercedes C32 AMG Kompressor met 360pk, heeft niet lang van zijn nieuwe aanwinst kunnen genieten. In zijn woonplaats Metslawier kwam de auto op de Roptawei na de rotonde in de sloot terecht.

Nadat de auto om 18.07 uur tenaam was gesteld, vertrok de bestuurder vanuit het westen van Nederland naar Metslawier. Onderweg begon er een lampje met motorstoring te branden. Nadat de bestuurder thuis was gekomen, wilde hij nog even een ritje maken om te zien of het storingslampje ook uit ging. Er was thuis nog iemand bij hem ingestapt.

Nadat ze richting Oosternijkerk waren gereden keerden ze vanwege de mist weer om, om terug naar huis te rijden. Net na de rotonde met de Roptawei verloor de bestuur de macht over het stuur en knalde tegen een boom. De auto maakte een slag van 180 graden en nam vervolgens een plaatsnaambord mee en knalde tegen een tweede boom waarna de auto op z'n zijkant in de sloot tot stilstand kwam.

Beide personen wisten zelf via het dakraam uit de zwaar beschadigd auto te komen. Een bergingsbedrijf heeft de auto uit de sloot getakeld en bij de persoon thuis afgeleverd.

FOTONIEUWS


 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws




kwijt / misdaad in je straat

Fiets gevonden in Buitenpost

Fiets gevonden in Buitenpost



regionaal nieuws

Fries zegeviert in hoger beroep bij gerechtshof

Fries zegeviert in hoger beroep bij gerechtshof

ondernemend nieuws

Frl Bewind jarig: 20 jaar!

Frl Bewind jarig: 20 jaar!




regionaal nieuws

Ree uit hek bevrijd door brandweer

Ree uit hek bevrijd door brandweer