4.4 °C

DTL met lege handen ondanks inhaalslag

ma 20 januari 2020, 12.26 uur

LEEK - Deze zaterdag reisde het vlaggenschip van DTL af naar Leek om daar te spelen tegen koploper Sparta. Aangezien DTL onderaan in de poule staat wordt het wel weer tijd voor punten om mee te blijven spelen in deze competitie.

In de eerste helft begon DLT met een keurige voorsprong van 1-4. Maar Sparta wist te scoren en de stand kwam tot een 5-5 gelijkstand. Hierna vielen de doelpunten om en om, waarna de stand 8-8 bedroeg. Sparta wist vervolgens voor de pauze uit te lopen tot een 12-9 voorsprong.

In de tweede helft bleef DTL achter lopen en miste herhaaldelijk de aansluiting waarna de stand al gauw 17-11 was. Op dat moment begon DTL te laat met het inhalen van de achterstand. DTL scoort, maar Sparta blijft nu achter. In de laatste paar minuten was de stand 18-17 en bleef het spannend. Toen het eindsignaal klonk bleef DTL met lege handen achter ondanks de florissante inhaalslag.