15 °C
Bestel nú de Fairybell bij Vlaggen Unie, dan is de verzending gratis!

Sfeervolle kerstboom in de voortuin

di 03 december 2019 11.25 uur

DRACHTEN -

Het is bijna kerst en wat is er nou leuker dan een verlichte kerstboom in eigen tuin? Dat ziet er in deze tijd van het jaar met de kerstdagen en oud en nieuw heel gezellig en sfeervol uit. De kerstverlichting van Fairybell zet je gemakkelijk op of hijs je zo in een vlaggenmast!

Met de buitenverlichting in de vorm van een kerstboom tover je je tuin om in kerstsfeer. Overdag kijk je erdoorheen en in het donker geven de duurzame ledlichtjes warm licht. Deze schitterende kerstboom vol lichtjes kun je jaar na jaar buiten gebruiken.

De Fairybell is verkrijgbaar met een deelbare of complete vlaggenmast, in lengtes van 3 tot 12 meter hoog. Dan kun je ook eens een keer de vlag hijsen. De deelbare masten berg je gemakkelijk op tot volgend jaar. En voor het automatisch aan- en uitdoen van de kerstverlichting neem je een tijdschakelaar.

Bestel nú de Fairybell bij Vlaggen Unie. Dan is de verzending gratis en heb je de Fairybell binnen 1 werkdag in huis! Wil je een vlaggenmast met Fairybell nog voor de kerstdagen door Vlaggen Unie laten plaatsen? Neem dan snel contact op via https://www.vlaggenunie.nl/fairybell-kerstverlichting/

Vlaggen Unie
Ottolaan 12
9207JR Drachten
0512-778272

FOTONIEUWS


 

Regionaal nieuws