Account
Logo
Zoeken
5.3 °C

DTL verliest uit-wedstrijd WWC

ma 2 december 2019, 17.55 uur

HANTUM - Zaterdag moest DTL vroeg uit de veren en 's morgens vroeg om 10:45 uur al vertrekken vanaf het sportveld richting de Easterein. Voor de duidelijkheid, het gaat hier om de Easterein bij Bolsward in de buurt en niet bij Drachten. Na het gelijkspel tegen Westergo vorige week zou het dit weekend toch fijn zijn als we twee punten pakten ipv één.

De wedstrijd begon goed voor DTL met een 0-2 voorsprong. Daarna was WWC erg overtuigend en scoort veel doelpunten van afstand terwijl DTL geen kansen afrond. Halverwege de eerste helft staat het dan 7-2 in het voordeel van de thuisploeg. DTL scoort daarna nog wel tweemaal waardoor de stand 8-4 wordt. WWC is hierna weer erg goed op schot en scoort vijfmaal. De ruststand is dan ook 13-4.

In de tweede helft starten Pieter Anne en Eelke in plaats van Jacco en Jacob, die beiden overigens goed speelden. DTL scoort net als in de eerste helft tweemaal, maar WWC blijft ook niet stilzitten en scoort vijfmaal. De stand is op dat moment 18-6. Daarna gebeurt exact hetzelfde, DTL scoort twee en WWC vijf doelpunten, waardoor de stand 23-8 wordt. In de slotfase weet DTL nog driemaal te scoren tegenover één doelpunt van WWC. De eindstand is dan ook 24-11.

Het is duidelijk dat DTL nog lang niet uitgeslapen was. Met maar vier doelpunten in de eerste helft en maar 7 in de tweede helft moeten er véél meer kansen worden afgerond, of moet er véél beter verdedigd worden. En als dit beide niet gebeurt, wordt het lastig om überhaupt een wedstrijd te winnen.

 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws



regionaal nieuws

Stroomstoring treft deel van Dokkum

Stroomstoring treft deel van Dokkum

regionaal nieuws

Jeugdhulp Friesland op randje van faillissement

Jeugdhulp Friesland op randje van faillissement

regionaal nieuws

Surfer van Lauwersmeer gered door KNRM

Surfer van Lauwersmeer gered door KNRM