Account
Logo
Zoeken
4.4 °C
Foto: Albert Foekema | Het is uniek dat je nu foto's op aparte vormen kan laten printen. Rechthoek of rond, het is allemaal mogelijk

Uniek: Photogifts.nl print foto's op hout

vr 22 november 2019, 12.10 uur

BOLSWARD - Photogifts.nl introduceert een nieuwe innovatie: Foto op Houtvorm. "Bij dit nieuwe product combineren wij twee van onze populairste producten, print op houten latjes en foto's in vorm. Geen enkele andere aanbieder durft dit te leveren. Photogifts.nl wel!"

Foto's geprint op vuren-, lariks- of ayoushout latjes zijn al jaren populaire producten, deze foto's op hout worden altijd aangeboden in een rechthoek. Geen enkele aanbieder levert dit soort producten in een aparte vorm. Photogifts.nl bedrukt foto's op hout en verwerkt deze verder tot hartjes, cirkels of ovalen en dàt is uniek in Nederland. Alle formaten zijn bijna mogelijk en de fotoafdrukken zijn van dezelfde topkwaliteit als de overige producten.

"Die topkwaliteit bereiken wij door alle foto's in hoge kwaliteitsmodus (fine-art) direct op het hout te printen met een Durst P10." Eigenaar Geoffrey Schippers: "Photogifts.nl in Bolsward timmert al sinds 2007 aan de weg als fotodecoratie aanbieder. Als relatief kleine speler laten wij graag ons ambacht zien en in het grote veld aan aanbieders onderscheiden wij ons graag door nieuwe producten en -ontwikkelingen. Met ons gemotiveerde team laten we aan de markt zien dat we vooruitstrevend en onderscheidend zijn".

"Juist nu Sinterklaas en Kerst voor de deur staat willen we iedereen kennis laten maken met onze nieuwste producten. We hebben er enkele maanden over gedaan om het product op de juiste manier door te ontwikkelen, maar zijn er nu klaar voor. Zowel technisch in ons eigen ontwikkelde bestelsysteem alsook in ons productieproces."

Meer informatie:

De Marne 126a
8701 MC Bolsward
www.photogifts.nl

FOTONIEUWS


 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws




regionaal nieuws

Vrachtwagen raakt in de berm langs N381

Vrachtwagen raakt in de berm langs N381



regionaal nieuws

Dokkumer (60): 'Ik wol myn rydbewiis net wer kwyt....'

Dokkumer (60): 'Ik wol myn rydbewiis net wer kwyt....'





regionaal nieuws

Sluisfabriek Drachten krijgt meer vrije hand

Sluisfabriek Drachten krijgt meer vrije hand

Poll: Goede keuze of niet?

Ja  
26.4%
Nee  
55%
Maakt me niet uit  
18.6%
? aantal stemmen | login en stem ook mee!