8 °C

Gaat ONT 1 weer eens winnen?

vr 8 november 2019, 13.07 uur

OPEINDE - ONT boekte nog maar één overwinning dit seizoen en dat is mager. En tegelijkertijd ook jammer omdat er wel meer in had gezeten. ONT speelde drie keer gelijk en het is niet zo dat al die drie wedstrijden gewonnen hadden moeten/kunnen worden. Maar dat er meer in zat zal ook niemand ontkennen. Dat is natuurlijk open deuren intrappen want spelers en begeleiding weten dat zelf ook wel. Zo beloonde ONT zichzelf tegen Wykels Hallum niet met een overwinning door in blessuretijd de gelijkmaker te incasseren. Vorige week werd bij Fc Grootegast met 1-0 verloren en viel de tegentreffer in een fase dat ONT baas was over de wedstrijd. Dus net als de week daarvoor zuur puntenverlies. Een nieuwe open deur.

Zaterdag is SV Haulerwijk te gast op Sportpark Douwekamp. Onze gasten hebben een ONT tintje want voorzitter Ronald de Vries verdedigde jarenlang de kleuren van ONT. We moeten terug in de geschiedenis tot het seizoen 2010/2011 om de laatste ontmoeting tussen beide teams op te diepen. ONT werd in dat seizoen kampioen en promoveerde naar de 2e klasse terwijl (toen nog) Haulerwijkse Boys degradeerde. Net als ONT kunnen ook de bezoekers de punten goed gebruiken. De winnaar kruipt richting middenmoot.

Vanwege het overlijden van SV Haulerwijk vrijwilliger Jan Lezwijn is er vóór aanvang van de wedstrijd één minuut stilte.