Account
Logo
Zoeken
9.8 °C

TFS zet goede reeks voort

ma 7 oktober 2019, 18.08 uur

DRACHTSTERCOMPAGNIE - DE WIJK - Opnieuw heeft het vlaggenschip van TFS uit Drachtstercompagnie twee punten in de zak weten te steken. Tegen de blauwhemden van Roreko uit De Wijk werd op zondagmiddag een ruime overwinning geboekt.

Beide teams begonnen scherp aan de wedstrijd. Na snelle scores van beide kanten stond er al erg snel 1-1 genoteerd. TFS liet vanaf hier zien dat de twee punten mee naar huis zouden worden genomen. Met scores van Willem Visser, Foppe Nicolai, Monique Postma en Wiepie Nijboer werd Roreko al snel in de problemen gebracht. Dit resulteerde in gedrag richting de scheidsrechter wat niet werd getolereerd en dus twee gele kaarten voor de thuisploeg betekende. TFS ging gestaag verder en maakte hier dankbaar gebruik van. Via onder andere Jildou van der Vee en Jitze van der Vlugt kon een gat van zeven punten worden gemaakt voor rust: 6-13.

Na de thee startte Roreko met twee scores op rij, maar ook TFS kwam weer los. Met een doelpunt van Mariëlle Nijmeijer, na een actie met Baukje Visser, was de achtervolging van Roreko definitief ten einde. Uiteindelijk klonk het eindsignaal bij een stand van 13-21 in het voordeel van het team van trainer/coach Evert Bron.

 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws



regionaal nieuws

Voorwaardelijke boete voor online wapenhandelaar

Voorwaardelijke boete voor online wapenhandelaar

regionaal nieuws

Geslaagde kruiwagenmars door Burgum

Geslaagde kruiwagenmars door Burgum





regionaal nieuws

Johan Talsma (BVNL) stapt op als raadslid

Johan Talsma (BVNL) stapt op als raadslid