Account
Logo
Zoeken
21 °C
© Jochem Wiersma |  de bestuurster raakte bij het ongeval zwaar gewond

Zwaargewonde bij ongeval Dongerawei Bollingawier

wo 10 juli 2019, 18.35 regionaal

EASTERNIJTSJERK - Bij een eenzijdig ongeval op de Dongerawei N358 tussen Oosternijkerk en Ternaard is woensdagmiddag rond 16.30 uur een vrouw zwaargewond geraakt.

De vrouw die in de richting van Ternaard reed kwam net na Bollingawier rechts in de berm terecht. Na een stuurcorrectie kwam ze op de andere rijbaan terecht.

Hier reden op dat moment twee auto's die in de richting van Oosternijkerk reden. De vrouw wist deze auto's te ontwijken door een stuurcorrectie naar rechts te maken. De auto raakte daarna rechts van de weg en kwam via de berm tegen een betonnen wand van een dam tot stilstand.

De tegenliggers schoten te hulp en verleenden eerste hulp aan de vrouw. Een ambulance uit Metslawier was snel ter plaatse. De brandweer die vanuit Ternaard kwam parkeerde de auto in het weiland, zodat ze met de lier aan de voorzijde van de tankautospuit de auto uit de sloot konden trekken.

Ook kwam het Mobiel Medisch Team met de helikopter ter plaatse. Het slachtoffer is met zware verwondingen per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. De trauma-arts ging met de ambulance mee.

De weg was ten tijde van het ongeval afgesloten en de politie heeft ter plaatse een onderzoek ingesteld naar de toedracht van het ongeval.

FOTONIEUWS
fotonieuwsfotonieuwsfotonieuwsfotonieuwsfotonieuwsfotonieuwsfotonieuwsfotonieuws

 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws