Account
Logo
Zoeken
4.7 °C

Wêz Handich/DOW zet zegereeks voor

di 23 april 2019, 9.38 uur

ROTTEVALLE - Zondag 21 april stond voor Wêz Handich/DOW de wedstrijd tegen SIOS in Wolvega op het programma. Voor aanvang van de wedstrijd zorgden de blauwhemden ervoor dat er genoeg water gedronken werd en er een intensieve warming-up werd gedaan. Dit alles vanwege het prachtige doch warme weer op eerste paasdag.

De eerste helft begon stroef voor de combinatie uit Rottefalle en Eastermar. Al snel stond het 1-0 voor de ploeg uit Wolvega. Ook na de 1-0 leek Wêz Handich/DOW nog niet echt wakker geschud. Hoewel het na twee minuten spelen alweer 1-1 stond bleef het spel enigszins slordig. Pas halverwege de eerste helft, bij een stand van 5-5 wist de ploeg van coach Ljibbe Kuipers de schroom van zich af te werpen. De blauwhemden kwamen langzamerhand in hun spel en dit resulteerde al snel in doelpunten. Ook de verdedigende taken werden plots een stuk beter vervuld. De ruststand was daarom 7-10.

Na in de pauze de vochtlevels weer bijgevuld te hebben startte Wêz Handich/DOW goed aan de tweede helft. De blauwhemden verdedigden goed en wisten veel kansen te creëren. Niet alle kansen werden echter benut en dit zorgde ervoor dat er vijftien minuten voor tijd slechts een voorsprong van vijf doelpunten op het scorebord stond. 10-15. Gezien het spelbeeld was het echter wel duidelijk dat Wêz Handich/DOW deze wedstrijd niet meer uit handen zou geven. Het was daarom mogelijk om middels een publiekswissel tijdelijk afscheid te nemen van Betty Jansma. Onder luid applaus en met een bos bloemen verliet zij het veld. In de laatste minuten van de wedstrijd scoorde SIOS nog een aantal doelpunten, maar de punten kwamen niet meer in gevaar voor de blauwhemden. Eindstand 15-19.

 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws



regionaal nieuws

Vrachtwagen raakt in de berm langs N381

Vrachtwagen raakt in de berm langs N381


regionaal nieuws

Dokkumer (60): 'Ik wol myn rydbewiis net wer kwyt....'

Dokkumer (60): 'Ik wol myn rydbewiis net wer kwyt....'





regionaal nieuws

Sluisfabriek Drachten krijgt meer vrije hand

Sluisfabriek Drachten krijgt meer vrije hand


Poll: Goede keuze of niet?

Ja  
26.5%
Nee  
55.3%
Maakt me niet uit  
18.3%
? aantal stemmen | login en stem ook mee!