Account
Logo
Zoeken
5.8 °C
Foto: Geert Huisman |  Zowel de politie, brandweer, ambulances als de traumahelikopter uit Groningen kwamen ter plaatse om eerste hulp te verlenen

Zwaargewonde bij eenzijdig ongeval op It Langfal

zo 31 maart 2019, 11.35 uur

SURHUIZUM - Een 28-jarige man uit Harkema is zondagochtend zwaargewond geraakt bij een eenzijdig ongeval op It Langfal tussen Surhuizum en Harkema. De man reed vanaf Surhuizum naar huis en raakte even na 11.00 uur door onbekende oorzaak met zijn Seat in de berm. Aan de rechterzijde werden twee bomen geraakt. De auto schoot naar de overkant van de weg en het voertuig kwam tegen een boom tot stilstand. Het motorblok vloog het weiland in.

Zowel de politie, brandweer uit Drogeham, ambulances als de traumahelikopter uit Groningen kwamen ter plaatse om eerste hulp te verlenen. De helikopter landde in een weiland langs de weg. De hulpdiensten wisten het zwaar gewonde slachtoffer uit het voertuig te halen. De man is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. De politie (VOA) heeft een onderzoek ingesteld naar de exacte toedracht van het ongeval. De weg was tijdens de afhandeling van het ongeval afgesloten voor het verkeer.

FOTONIEUWS


 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws



Poll: Moet de gemeente de prijzen gelijk trekken?

Ja  
85.2%
Nee  
8.6%
Geen mening  
6.3%
? aantal stemmen | login en stem ook mee!