12.3 °C

DTS behaalt ruime overwinning op Zunobri

zo 10 maart 2019, 10.32 uur

SURHUIZUM - Zaterdag stond de wedstrijd tussen DTS en Zunobri op het programma. DTS reisde af naar Zuidhorn met de intentie om vandaag de twee punten binnen te halen. Vorige week werden namelijk belangrijke punten verspeeld tegen DWA/Argo...

DTS kon direct in het begin van de wedstrijd een mooie voorsprong opbouwen. Na de 5-1 zette Zunobri met een aantal treffers de achtervolging in tot 4-7. Daarna benutte DTS een aantal mooie kansen op rij, waarmee er een royale voorsprong van 4-13 op het scorebord stond. Vervolgens pakte ook Zunobri het scoren weer op en scoorden beide ploegen zowat om en om. Na dertig minuten spelen was de ruststand 7-17 in het voordeel van DTS.

Aan het begin van de tweede helft scoorden zowel Zunobri als DTS afwisselend, wat resulteerde in een 10-22 tussenstand. Echter was het DTS dat daarna met gevarieerde aanvallen opnieuw wist uit te lopen. Nadat DTS met een doorloopbal de 12-28 gescoord had, was het slotakkoord aan Zunobri dat de eindstand op 14-28 zette.
DTS kon door deze ruime winst de punten meenemen naar Surhuizum.

Volgende week zaterdag 16 maart speelt DTS de uitwedstrijd tegen Veenwouden om 15.20 uur.