Account
Logo
Zoeken
3.3 °C

DraGor zonder al te veel hoofdpijn weekend in

zo 24 februari 2019, 13.01 uur

DRACHTEN - Zaterdag stond er een mooie wedstrijd op de planning. Het drachtster eerste herenteam van WSG DraGor mocht de re-match spelen tegen ZPC de Hof uit Markelo. De uitwedstrijd was een tamelijk ho(o)fdpijndossier in de tot nog toe onberispelijke overwinningsstatus van de drachtsters. In Markelo werden namelijk de tot nu toe enige punten verloren die ze deze competitie verloren waren.

Met een gelijkspel van 10-10. Sterker nog, dit kwam met een gelijkspel van 10-10, na 3-8 voor te hebben gestaan in de derde periode van de wedstrijd. Deze wedstrijd was gelukkig voor de nummer één in de competitie anders en zou eindigen in een eindstand van 12 tegen 8. Echter stond de wedstrijd vooral in het teken van het niet benutten van de overtalsituaties, welke tot 14 keer toe in het voordeel van het thuisteam voorkwamen, en waar er maar een tweetal keren score werd bijgeschreven. Doelpunten werden gemaakt door Mitchell van den Adel (4x), Allard de Vries (3x), Gerlof Huntelerslag(2x), Johan de Haan(2x), Bjorn de Vries(1x)

Aankomende week zal men hard gaan trainen om klaar te zijn voor de volgende wedstrijd welke zaterdag 2 maart aanstaande plaatsvindt tegen Neptunia’24 om 18:30 uur in Sneek.

 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws




regionaal nieuws

Vrachtwagen raakt in de berm langs N381

Vrachtwagen raakt in de berm langs N381



regionaal nieuws

Dokkumer (60): 'Ik wol myn rydbewiis net wer kwyt....'

Dokkumer (60): 'Ik wol myn rydbewiis net wer kwyt....'





regionaal nieuws

Sluisfabriek Drachten krijgt meer vrije hand

Sluisfabriek Drachten krijgt meer vrije hand

Poll: Goede keuze of niet?

Ja  
25.7%
Nee  
55.8%
Maakt me niet uit  
18.5%
? aantal stemmen | login en stem ook mee!