11.2 °C

TFS verzuimt te winnen

ma 11 februari 2019, 13.23 uur

HAULERWIJK - Het vlaggenschip van TFS heeft zaterdagavond de goede reeks niet door kunnen zetten. De thuiswedstrijd tegen VZK werd nog ruim gewonnen, maar deze keer bleven de punten in Haulerwijk. TFS nam in het begin het voortouw en kwam op een 1-3 voorsprong via doelpunten van Marrit Nijmeijer, Jildou van der Vee en Monique Postma. VZK zette zichtzelf op scherp en nam de leiding over wat een 6-5 achterstand voor de Kompenijsters betekende.

Door onder andere verre afstandsschoten werd de stand gestaag uitgebreid en stond er bij rust een 12-8 stand op het scorebord. Na rust had TFS een opleving maar dit kwam helaas te laat. Via 15-9 werd de stand nog knap naar 15-14 gebracht, maar dit alles mocht niet meer baten. Dit laatste, veertiende doelpunt kwam op naam van Jitze van der Vlugt en bracht de eindstand op 16-14.

TFS heeft nu twee vrije weekenden. De eerstvolgende partij staat gepland op zaterdagavond 2 maart om 19:30 uur. Dan zal NQL 1 op bezoek komen.