Account
Logo
Zoeken
7 °C

DTS in eigen huis te sterk voor Deinum

ma 28 januari 2019, 10.58 uur

SURHUISTERVEEN - Op zaterdag 26 januari kwam Deinum in de Surventohal op bezoek bij DTS. Deinum was voor DTS een onbekende tegenstander. DTS zou vandaag van eigen kracht uit moeten gaan om de punten in eigen huis te houden.

DTS ging voortvarend van start en was efficiënt in de afronding, wat leidde tot een 3-0 voorsprong. Voor korte tijd had DTS moeite om tot scoren te komen, wat Deinum de gelegenheid gaf om op gelijke hoogte te komen. Tot de 6-5 wist Deinum de aansluiting te houden, maar in de resterende tijd van de eerste helft liep DTS uit. Dit maakte dat er na dertig minuten spelen een 10-5 stand op het scorebord stond in het voordeel van DTS. Met deze opgebouwde marge kon DTS met een goed gevoel aan de tweede helft beginnen.

Na rust ging DTS aanvallend geduldig te werk en breidde de voorsprong uit tot 16-5. In de gehele tweede helft wist Deinum nog driemaal te scoren en kwam daardoor niet meer in de buurt van DTS. Verdedigend en aanvallend had DTS de zaken goed voor elkaar, waardoor een mooie 23-8 overwinning werd behaald. Na een spannend begin van de wedstrijd herpakte de Broekenhuisformatie zich met een goed resultaat tot gevolg.

Volgende week staat op 2 februari de ontmoeting met naaste concurrent Spannum op het programma. Dit is een sleutelwedstrijd in de strijd om het kampioenschap, waarin DTS er alles aan zal doen om de winst te pakken en de ongeslagen status te behouden. De wedstrijd zal om 17:40 uur in de Surventohal te Surhuisterveen van start gaan.

 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws




kwijt / misdaad in je straat

Tijgertje vermist in Drachten

Tijgertje vermist in Drachten

regionaal nieuws

Aanhanger verliest lading glasplaten op N369

Aanhanger verliest lading glasplaten op N369



regionaal nieuws

Burenruzie in De Westereen loopt uit op vechtpartij

Burenruzie in De Westereen loopt uit op vechtpartij


regionaal nieuws

Automobilist (29) met teveel drank op botst op lantaarnpaal

Automobilist (29) met teveel drank op botst op lantaarnpaal


Poll: Wat vindt u van de overstap van Joran Jager?

Een verstandige keuze  
26.7%
Een slechte keuze. Hij had zijn partij en liberale principes trouw moeten blijven  
26.7%
Maakt niet uit, hij is er voor de inwoners  
17.8%
Geen mening  
28.9%
? aantal stemmen | login en stem ook mee!