5.1 °C

TFS wint van It Fean/Boelenslaan

zo 13 januari 2019, 21.00 uur

DRACHTSTERCOMPAGNIE - Zaterdag moest It Fean/Boelenslaan aantreden tegen TFS. Het startsignaal werd gegeven door de scheidsrechter Snip. De thuisploeg kwam goed uit de startblokken met 4-0. It Fean/Boelenslaan knokte zich terug in de wedstrijd maar liep achter de feiten aan. Halverwege de eerste helft stond er 5-3 op het scorebord. Hetzelfde verhaal speelt zich door tot en met de pauze. It Fean/Boelenslaan bleef achter de feiten aan lopen terwijl er niet slecht werd gespeeld.

De rust was aangebroken en de stand was 10-8 voor de thuisploeg. De uitploeg speelde niet slecht, maar scoorde niet. In de tweede helft werden er wissels toegepast. Het afronden zat It Fean/Boelenslaan niet mee. Na tien minuten te hebben gespeeld in de tweede helft stond er 12-9 op de scorebord. Het gat werd verkleind naar 2 punten, maar daar bleef het daarbij. Het eindsignaal klonk en de eindstand was 16-13. Volgende week speel It Fean/Boelenslaan een thuiswedstrijd tegen Thrianta om 18:30.