Account
Logo
Zoeken
4.3 °C
Binne jo ek graeg bûten?
Antrekk levert sport- en outdoorkleding en uitrusting van voornamelijk Europese fabrikanten

Binne jo ek graeg bûten?

wo 19 december 2018, 14.45 uur

HEERENVEEN - Bezoek dan de webshop van Antrekk. Antrekk selecteert voor u mooie en functionele kleding van Europese topfabrikanten van Sportkleding, Outdoorkleding en Sportieve fashion.

Antrekk is in 2016 gestart door enthousiaste sporters en is gevestigd in sportstad Heerenveen. De naam Antrekk is afkomstig uit het Noors en betekent Outfit. Een geschikte outfit en uitrusting draagt bij aan een perfecte sportbeleving, daarom hecht Antrekk waarde aan kwaliteit, functionaliteit en design, maar ook zeker aan een verantwoorde productie.

Antrekk levert sport- en outdoorkleding en uitrusting van voornamelijk Europese fabrikanten. Er is bewust gekozen voor Europese kwaliteitsartikelen en niet voor massaproducten van elders. De geselecteerde fabrikanten leveren kwaliteitsproducten en produceren op een verantwoorde wijze.

In de collectie van Antrekk vindt u onder meer technische outdoor- en skikleding van diverse Tsjechische topmerken. Direct Alpine, maakt kleding voor de veeleisende outdoor en bergsport liefhebber. Sir Joseph, specialist in donskleding. Sensor Activewear, gespecialiseerd in sportieve buitensportkleding en met name thermo ondergoed en Tilak, producent van onder andere kleding van Ventile. Kleding van Ventile katoen is zeer geliefd bij bushcraft liefhebbers en jagers.

Tevens biedt Antrekk een uitgebreide collectie modieuze en wollen kleding aan. Onder andere zijn de schitterende truien en vesten van Kama Fashion & Function erg populair, met name de truien met Noorse motieven.

Kama werkt uitsluitend met de best beschikbare materialen, zoals merinowol en fleece en maakt met veel passie en liefde heerlijke gebreide kleding. Het grote assortiment van Kama bevat tevens unieke mutsen versiert met Swarovski kristallen en outdoor mutsen die door een Gore-tex of windstopper voering water- of winddicht zijn.

Antrekk introduceert regelmatig nieuwe merken in de Benelux. Zo kunt u de unieke schoensokken van Skinners bestellen en de geavanceerde hardloop/outdoor verlichting van Luma enlite uit Oostenrijk.

Tot slot levert Antrekk de boxershorts van Comfyballs. Dit Noorse merk heeft de meest comfortabele boxershort ooit ontworpen en is door het ultieme draagcomfort zeer gewild in Noorwegen. Sinds de introductie in de Benelux is ook hier de populariteit van Comfyballs snel groeiende!

"Met de kleding en uitrusting van Antrekk haalt u het beste uit uzelf, wij wensen u veel plezier met uw aankopen. Heeft u vragen over Antrekk of onze producten, neem gerust contact op, wij staan u graag te woord!"

 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws




regionaal nieuws

Bouwplannen aan Terpsterwei in Eanjum gaan door

Bouwplannen aan Terpsterwei in Eanjum gaan door

Poll: Wat is de toekomst van Holwerd aan Zee?

Dat project gaat kopje onder  
75.2%
Heel misschien wordt het nog wat....  
3.5%
Ik hoop dat het doorgaat!  
21.3%
? aantal stemmen | login en stem ook mee!




regionaal nieuws

Zorgen leefruimte Gomarus College bij ChristenUnie

Zorgen leefruimte Gomarus College bij ChristenUnie




regionaal nieuws

Dokkumer (60): 'Ik wol myn rydbewiis net wer kwyt....'

Dokkumer (60): 'Ik wol myn rydbewiis net wer kwyt....'