9.8 °C

V en V verliest nipt van de Granaet

zo 9 december 2018, 21.23 uur

GARYP - V en V verliest nipt van de Granaet

GARYP - Vanaf de eerste minuten werden de spelers en het publiek gelijk op scherp gezet door de scheidsrechter. Het onderlinge duel werd gelijk afgestraft met als gevolg dat er in de eerste 5 minuten al een aantal strafworpen en vrije ballen waren weggegeven. Volgens het publiek had de scheidsrechter een nieuw fluitje in zijn schoen gekregen.
In het begin liep de ploeg van Ron Berkenbos qua doelpunten achter de feiten aan maar na een strafworp die Corrie Betten benutte kwam de stand van 7-7 op het scorebord. Met twee doelpunten van Jan-Jacob van der Zee en een vrije bal van Arjen Brander kwam V en V op voorsprong. In de eerste helft waren de teams gelijkwaardig aan elkaar. Na een doelpuntrijke eerste helft ging V en V met een verdiende tussenstand van 16-15 de rust in.

Na de rust waren beide teams weer gebrand om op deze zaterdag in Hardegarijp de winst te behalen. Het lukte echter Remco Schraa om met een afstandsschot de tweede helft af te trappen. Na een stand van 17-17 bleef de Granaet met drie punten voorlopen. V en V bleef de hele tijd mee scoren en met nog 15 minuten speeltijd was de stand 20-23. Miranda Veenstra was een monsterachtige pot aan het verdedigen maar haar dame wist de Granaet op voorsprong te houden.
De ploegen wisten nog een gelijke stand van 24-24 te behalen een maakten hiermee de laatste 5 minuten voor iedereen zeer spannend. Het laatste doelpunt van V en V was in deze wedstrijd een afstandsschot van Arjen Brander, die als topscoorder 10 keer heeft gescoord. Na de gelijke stand heeft de Granaet nog twee goals gemaakt. Hiermee verlieten ze als winnaar het strijdtoneel en met een teleurgesteld V en V achterlatend. Een gelijkspel was ook zeker verdiend geweest. Eindstand 24-26.