Account
Logo
Zoeken
4.2 °C

Eerste thuiswedstrijd Jeugdwaterpolo PWC

ma 12 november 2018, 14.03 uur

BUITENPOST - Na bijna een jaar van training, wordt zaterdag 17 november de eerste thuiswedstrijd van het jeugdwaterpolo team PWC gespeeld. Begin januari 2018 is met een openingshandeling van de wethouder dhr. Spoelstra, twee enthousiaste trainers begonnen met het aanbieden van jeugdwaterpolo bij Zwem- en Waterpoloverenging PWC (Paradyske Wetterrotten Combinatie). Dit omdat we met het vooruitzicht van een nieuw te bouwen zwembad, weer toekomst zien in de waterpolo tak van PWC.

Dat er animo bij de jeugd is, doet blijken, er is nu een stabiele groep van 10 spelers (jongens en meisjes) in de leeftijd tussen de 7 en 13 jaar. Zij hebben in drie kwart jaar zich de waterpolo techniek eigen gemaakt, waardoor ze in september hun eerste wedstrijd konden spelen en inmiddels al drie maal een uit wedstrijd mogen spelen, met goed resultaat.

De jeugdcompetitie is zo opgezet dat ze in principe 1 keer in de maand een wedstrijd in toernooivorm spelen. De deelnemende teams komen samen en elk team speelt 2 wedstrijden van 4 maal 4 minuten.

Ons jeugdteam zal om 17.40 uur hun eerste wedstrijd spelen. U bent vanaf 17.00 uur van harte welkom om tezamen met ons de wedstrijd te bewonderen in Zwembad De Kûpe aan de Kuipersweg 74b, te Buitenpost.

 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws




regionaal nieuws

Bouwplannen aan Terpsterwei in Eanjum gaan door

Bouwplannen aan Terpsterwei in Eanjum gaan door

Poll: Wat is de toekomst van Holwerd aan Zee?

Dat project gaat kopje onder  
75.3%
Heel misschien wordt het nog wat....  
3.5%
Ik hoop dat het doorgaat!  
21.2%
? aantal stemmen | login en stem ook mee!




regionaal nieuws

Zorgen leefruimte Gomarus College bij ChristenUnie

Zorgen leefruimte Gomarus College bij ChristenUnie




regionaal nieuws

Dokkumer (60): 'Ik wol myn rydbewiis net wer kwyt....'

Dokkumer (60): 'Ik wol myn rydbewiis net wer kwyt....'