Account
Logo
Zoeken
7.2 °C
Uitslagen van heren en dames TTV Buitenpost

Uitslagen van heren en dames TTV Buitenpost

ma 15 oktober 2018, 14.23 uur

BUITENPOST - In poule G van de landelijke 3e-divisie stond een echte kraker op het menu tegen koploper Amsterdam ’78 1. Arnoud Hofman verspeelde eerder dit seizoen nog een ruime voorsprong in de beslissende vijfde game, maar bleek daarvan geleerd te hebben. Hij gooide zijn wedstrijd tegen Clemens Bonner net op tijd in het slot; iets wat Jaap van Tijum en Thomas Kuijer niet lukte. Een ongelukkige nederlaag in het dubbelspel leverde de Buitenposters een mentale tik op. Kuijer en Hofman gooiden alle technieken en tactieken in de strijd, maar Timon Priem had telkens een antwoord. De geslepen van Tijum vond wél de juiste oplossing en wist zelfs een game 0-11 te winnen. Dankzij drie overwinningen op Danny Baars speelden Kuijer, Hofman en van Tijum zich net op tijd uit het dalletje.

Dames TTV Buitenpost naderen koploper tot op 1 punt
Linda Kleiker, Anine Stegeman en Simone Pander wonnen met 4-6 bij de nummer vier van de ranglijst, Bosman/Wezep 1. Kleiker wist alle drie de wedstrijden naar zich toe te trekken. Stegeman pakte weer keurig twee punten mee en verloor alleen van Hetty Kamphorst. Pander won deze wedstrijd juist wel maar verloor twee keer een spannende vijfsetter van Annerieke Plette en Lianne Puttenstein. Het dubbel van Stegeman en Kleiker ging ook net verloren en er had dus wat meer in gezeten. Doordat de nummer 1 Docos-wolkyshop.nl thuis verloor van SVE 3 is de strijd bovenin nog lang niet gestreden.

Jeugd TTV Buitenpost 1 ziet voorsprong klein beetje slinken
Het eerste jeugdteam zag in de 1e klasse concurrent Argus 4 geen punt verspelen en moest dus toestaan dat ze weer twee punten dichterbij kwamen. Zelf won Buitenpost keurig met 2-8 bij de nummer 3 FTTC 2 in Franeker. Romke Havinga bleef ongeslagen, Yde Weistra en Michael Steendam verloren allebei van Robin Simon maar scoorden wel twee keer tegen Pieter Ruurd Miedema en Jasper Bosch. Ook het dubbel van Havinga en Weistra werd gewonnen.

 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws




kwijt / misdaad in je straat

Tijgertje vermist in Drachten

Tijgertje vermist in Drachten

regionaal nieuws

Aanhanger verliest lading glasplaten op N369

Aanhanger verliest lading glasplaten op N369




regionaal nieuws

Burenruzie in De Westereen loopt uit op vechtpartij

Burenruzie in De Westereen loopt uit op vechtpartij



regionaal nieuws

Automobilist (29) met teveel drank op botst op lantaarnpaal

Automobilist (29) met teveel drank op botst op lantaarnpaal

Poll: Wat vindt u van de overstap van Joran Jager?

Een verstandige keuze  
26.1%
Een slechte keuze. Hij had zijn partij en liberale principes trouw moeten blijven  
26.8%
Maakt niet uit, hij is er voor de inwoners  
18.1%
Geen mening  
29%
? aantal stemmen | login en stem ook mee!