Account
Logo
Zoeken
7 °C
Terreinverlies voor TTV Buitenpost 1 na remise

Terreinverlies voor TTV Buitenpost 1 na remise

ma 8 oktober 2018, 12.44 uur

BUITENPOST - Onder toeziend oog van de eigen supporters waren Jaap van Tijum en Thomas Kuijer beiden goed voor twee enkelzeges tegen Bit.nl 2. Alleen ex-tweede divisie-speler Schurink was hen te snel af. Koen Molewijk miste vastigheid en wedstrijdritme. Al serverend dwong hij nog wel een vijfde game af tegen Barendregt en diezelfde Schurink, maar daar bleef het bij. Tussen al het enkelgeweld door zorgde het inmiddels goed op elkaar ingespeelde duo van Tijum/Kuijer voor een overwinning in het dubbelspel. Zo zochten beide teams uiteindelijk met een gelijke stand (5-5) de kantine op.

Dames boeken overtuigende zege op hekkensluiter

In de derde divisie van de Damescompetitie pakte Buitenpost 1 thuis een 7-3 overwinning op Entac 1. Anine Stegeman, Rianne Komrij en Simone Pander waren alle drie goed voor twee enkelzeges en Stegeman en Komrij pakten samen ook het dubbelspel. De dames staan nu op de tweede plaats maar hebben de koploper al een keer geklopt deze competitie dus kijken ze nog steeds omhoog.

Jeugd timmert goed aan de weg

In de 1e klasse jeugd speelt Buitenpost 1 uitstekend tot op heden. Na het kampioenschap in de 2e klasse afgelopen seizoen staan ze nu ook bovenaan in de 1e klasse. Zaterdag werd met 9-1 van DTTC ’78 1. Romke Havinga en Sjouke Spijkerman wonnen al hun enkelpartijen en Michael Steendam wist twee keer te winnen. Havinga won samen met Yde Weistra ook het dubbelspel.

 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws



regionaal nieuws

Bouwplannen aan Terpsterwei in Eanjum gaan door

Bouwplannen aan Terpsterwei in Eanjum gaan door

Poll: Wat is de toekomst van Holwerd aan Zee?

Dat project gaat kopje onder  
78.1%
Heel misschien wordt het nog wat....  
2.9%
Ik hoop dat het doorgaat!  
19%
? aantal stemmen | login en stem ook mee!




regionaal nieuws

Zorgen leefruimte Gomarus College bij ChristenUnie

Zorgen leefruimte Gomarus College bij ChristenUnie