Account
Logo
Zoeken
3 °C
Foto: Geert Huisman |  Bij vermoedelijk het oversteken van de weg werd het slachtoffer aangereden door een automobilist die richting de Zandbulten reed.

Fietser overleden na aanrijding in Kollumerzwaag

vr 21 september 2018 14.10 uur

KOLLUMERSWEACH - Een 70-jarige fietser uit Kollumerzwaag is vrijdag om het leven gekomen nadat hij werd aangereden op de Koarteloane in Kollumerzwaag. Bij vermoedelijk het oversteken van de weg werd het slachtoffer aangereden door een automobilist die richting de Zandbulten reed. Het slachtoffer werd omstreeks 13.00 uur door de auto geschept en raakte zeer ernstig gewond.

Naast de politie en ambulances kwam tevens de traumahelikopter ter plaatse met het Mobiel Medisch Team. De heli landde achter garagebedrijf Van der Ploeg. De hulpdiensten zijn ter plaatse een uur bezig geweest met de behandeling van het slachtoffer. Ondanks alle hulp is het slachtoffer aan zijn verwondingen overleden.

De politie (VOA) heeft een onderzoek ingesteld naar de exacte toedracht van het ongeval. De weg was tijdens de afhandeling hiervan afgesloten voor het doorgaande verkeer.

FOTONIEUWS


 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Net binnen....