10.5 °C

VenV - EKC2000

zo 9 september 2018, 13.16 uur

GARYP - VenV - EKC2000

Na het zomerreces, begint Vlug en Vaardig uit Garyp het korfbalseizoen met een thuiswedstrijd tegen een onbekende tegenstander. Dit is EKC2000 uit Emmen.

Op het zonnige veld hebben eerst de reserves van VenV hun klasse getoond en het vierde team van de Walden puntloos naar huis gestuurd. Een mooi voorbeeld voor de hoofdmacht.

De eerste 10 minuten is het voor beide partijen aftasten. De wind speelt parten bij de doelpogingen. Via de strafworpstip is Arjen Brander die de 1 - 0 laat aantekenen. Dit wordt vervolgd door een gelijkopgaand spelbeeld. Zo wordt de rust bereikt met een kleine voorsprong 10 - 9.

Na de rust komt de thuisploeg beter in het spel. Met name het herenkwartet kan de korf vinden. De voorsprong wordt uitgebouwd tot 15 - 10. Vervolgens laten de Garipers de gasten uit Emmen weer wat dichterbij komen. De overwinning komt echter niet meer in gevaar. De eindstand wordt bereikt op een stand van 17 - 15.