Account
Logo
Zoeken
7.9 °C
© Jochem Wiersma |  tijdens het avondprogramma werden alle vrijwilligers in het zonnetje gezet

Boerendag en paardenkrachtshow Wâlterswâld

zo 29 juli 2018, 1.00 uur

WALTERSWALD - Na de paardenmarathon op vrijdag was er zaterdag de boerendag die bol stond van activiteiten voor mens en dier. Een ultieme beleefdag met een sfeervolle markt, oude ambachten, muziek, dans, shows, demonstraties, kunst, attracties en uiteraard volop dieren.

De boerendag begon ’s ochtends traditiegetrouw met de grootste regionale veekeuring van Fryslân. Jong en oud deed zijn uiterste best om het glimmende vee goed voor de dag te brengen.

Daarnaast kon het publiek genieten van een markt, oude tractoren en diverse demonstraties. Tijdens de verkoop van boerenboelgoed werden antieke spullen en prachtig materiaal uit grootmoeders tijd per opbod verkocht. Ook voor de kinderen was er genoeg vertier.

's Middags en 's avonds was er een fantastisch showprogramma geprogrammeerd. Er waren optredens van politiehonden, Josh Clemens, Phaidra Friezencarrousel, Shetlanders Show Team Eext, Jesus Garcilazo Barrera uit Mexico, Amercan Spinning Wheels, Susan Bouwman, Anne & Carla Krüger uit Duitsland, houseboarding, Fryske Hynders van de Egberdinahoeva en Alex van den Broek.

Ook werden alle vrijwilligers die de Paardendagen mogelijk hebben gemaakt in het zonnetje gezet. Zonder al deze vrjiwilligers waren er géén Paardendagen! En ze hebben ook dit jaar weer een geweldige prestatie geleverd!

FOTONIEUWS


 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws




kwijt / misdaad in je straat

Fiets gevonden in Buitenpost

Fiets gevonden in Buitenpost



regionaal nieuws

Fries zegeviert in hoger beroep bij gerechtshof

Fries zegeviert in hoger beroep bij gerechtshof

ondernemend nieuws

Frl Bewind jarig: 20 jaar!

Frl Bewind jarig: 20 jaar!




regionaal nieuws

Ree uit hek bevrijd door brandweer

Ree uit hek bevrijd door brandweer