Account
Logo
Zoeken
3.9 °C

Woningaanbod Elkien en Accolade gebundeld

wo 27 juni 2018, 16.09 uur

DRACHTEN - Woningcorporaties Elkien en Accolade hebben een nieuwe website gelanceerd waarop woningzoekenden het aanbod kunnen bekijken.

Woningcorporaties Accolade en Elkien werken al sinds 2012 samen op het gebied van woonruimtebemiddeling. Half mei gingen zij over op een nieuwe versie van de gezamenlijke website hiervoor. Woningzoekenden kunnen met één inschrijving reageren op alle beschikbare huurwoningen. De website heeft nu een onderscheidende naam: www.frieslandhuurt.nl.

Veel voordelen voor woningzoekenden
Het hele proces van het zoeken naar een nieuwe huurwoning, tot het tekenen van een nieuw huurcontract is korter en eenvoudiger. Woningzoekenden vinden gemakkelijker een nieuwe woning. Zo bieden de corporaties nu dagelijks nieuwe woningen aan. Een woningzoekende kan meteen zijn of haar inkomensverklaring uploaden. En via MijnFrieslandhuurt kan een woningzoekende eenvoudig reageren op woningen, de plaats in de wachtrij bekijken of een medeaanvrager toevoegen. Inschrijven op www.frieslandhuurt.nl blijft gratis.

Een unieke samenwerking
Elkien en Accolade vereenvoudigen en verbeteren samen de dienstverlening voor hun woningzoekenden met www.frieslandhuurt.nl.

 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws



regionaal nieuws

Poollicht laat zich korte tijd zien boven Friesland

Poollicht laat zich korte tijd zien boven Friesland


regionaal nieuws

Stroomstoring treft deel van Dokkum

Stroomstoring treft deel van Dokkum


regionaal nieuws

Surfer van Lauwersmeer gered door KNRM

Surfer van Lauwersmeer gered door KNRM