Account
Logo
Zoeken
5.6 °C
© WâldNet |  Tijdens de afhandeling was de N356 in de richting van Dokkum volledig gestremd

Vermiste Feanwâldster gevonden op Centrale As

za 16 juni 2018, 18.50 uur

SUMAR - Op de Centrale As (N356) is zaterdag rond 18.10 uur de vermiste man uit Feanwâlden aangetroffen. Hij werd gevonden in de tussenberm van de Centrale As. Ook zijn scooter lag hier. Door het hoge gras heeft de gehele dag geen enkele automobilist hem opgemerkt. Hij werd sinds vrijdagnacht 3.00 uur vermist nadat hij was vertrokken naar huis vanuit de omgeving Opeinde.

De politie, twee ambulances en de traumahelikopter zijn ter plaatse gekomen om eerste hulp te verlenen. Het 38-jarige slachtoffer had een hoofdwond opgelopen en had een lichte ademhaling. Hij is na behandeling ter plaatse per ambulance met spoed overgebracht naar het ziekenhuis.

Het is op dit moment nog onduidelijk hoe het slachtoffer onderuit kon gaan op de Centrale As. De politie (VOA) heeft een uitgebreid onderzoek ingesteld naar de toedracht van het ongeval. Waarom de scooterrijder uberhaupt op de Centrale As reed, is ook niet bekend.

De man was sinds de nacht van vrijdag op zaterdag vermist. Vermoedelijk lag hij al sinds zaterdagochtend 3.00 in de berm. Tijdens de afhandeling was de N356 in de richting van Dokkum volledig gestremd.

FOTONIEUWS


 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws



regionaal nieuws

Jeugdhulp Friesland op randje van faillissement

Jeugdhulp Friesland op randje van faillissement

regionaal nieuws

Surfer van Lauwersmeer gered door KNRM

Surfer van Lauwersmeer gered door KNRM






regionaal nieuws

Auto botst tegen boom bij Drachtstercompagnie

Auto botst tegen boom bij Drachtstercompagnie