8 °C

Quick’21 – HHV (18-14)

zo 13 mei 2018, 22.10 uur

OUDEGA - Met het kampioenschap reeds op zak heeft Quick’21 nog 3 wedstrijden te gaan. Te beginnen afgelopen zaterdag tegen HHV uit Hollandsche Veld. Dit is een fysieke ploeg die deze competitie knap bovenin de middenmoot meedraait.

Door in de eerste aanval te scoren lieten de gasten meteen al een teken zien dat Quick het deze dag niet cadeau zou krijgen. Quick verzuimde een vracht vol kansen te benutten en moest daardoor vrijwel de gehele eerste helft in de achtervolging. Twee achtereenvolgende afstandstreffers van Jan Auke Kooistra aan het eind van de eerste helft zorgden ervoor dat Quick toch weer langszij kwam.

Het begin van de 2e helft was wederom voor Quick en in deze periode trok het de wedstrijd naar zich toe. Het publiek werd nog getrakteerd op een aantal mooie combinaties tussen Jelte de Vries en Jan Auke Kooistra, die het mede dankzij de sterke rebound van Gerdien van der Veen de tegenstander zeer lastig maakten. Door de 18-14 overwinning handhaaft Quick zijn ongeslagen status in de competitie.

Doelpunten: Jelte de Vries 6, Romke Kooistra 3, Jan Auke Kooistra 4, Stan Kleinhuis 1, Grietsje Blauw 3, Geke Blauw 1