7.3 °C

ROG verliest van Quick '21 (18-19)

ma 23 april 2018, 10.28 uur

OUDEGA - De Spar- Adema equipe heeft zaterdag een goede stap gezet door de uitwedstrijd bij ROG te winnen.

Het score verloop moest voor beide ploegen wat op gang komen. Quick had het betere spel maar lieten de vele kansen onbenut. De eerste helft ging gelijk op maar toch wist Quick voor rust nog een gaatje te slaan van 7-10.

ROG kwam het beste uit de rust en wisten de wedstrijd weer spannend te maken door de stand op 11-12 te brengen. De Spar-Adema equipe werd wakker geschut en mede door het invallen van Gerwold Hylkema wisten de Quickers de wedstrijd naar zich toe te trekken. Met 11-15 dacht men dat de wedstrijd wel gespeeld was maar niets bleek minder waar en was het tot het einde toch nog spannend. De eindstand werd 18-19 voor Quick en zijn hiermee een stapje dichterbij het kampioenschap.