Account
Logo
Zoeken
7.1 °C
Foto: Geert Huisman |  Romke de Haan was de gelukkigste winnaar! Eastermar is in één klap 53,9 miljoen euro rijker. De deelnemers van de postcodeloterij met 9261 zijn de gelukkigen.

PostcodeKanjer valt in Eastermar: 9261 (XC)

ma 1 januari 2018, 18.06 uur

EASTERMAR - De PostcodeKanjer van de postcodeloterij is maandagavond gevallen in Eastermar. Het is de hoogste prijs ooit. Het gaat om een prijs van in totaal 53.9 miljoen euro. Een bedrag van 26,95 miljoen euro wordt in elk geval verdeeld onder de deelnemers met de postcode 9261.

De precieze straat / postcode waarop de Postcodekanjer is gevallen, maakt de Postcodeloterij maandagavond tussen 22.30 uur en 23.30 uur bekend op RTL 4 tijdens een live uitzending waarin de uitreiking van de PostcodeKanjer te zien is. De deelnemers met deze postcode winnen het allergrootste bedrag.

Het is inmiddels al groot feest in Eastermar. Midden in het centrum staat de rode postcodeloterij-truck en rondom de truck hebben de inwoners zich verzameld en vieren ze feest. Er worden al voorbereidingen getroffen voor de feestavond en tv-uitzending. Ook presentatrice Caroline Tensen is inmiddels aanwezig en ze was in de avond al te zien in de uitzending van RTL Boulevard.

De Postcodekanjer bestaat uit twee delen: een postcodeprijs en een wijkprijs. De deelnemers uit de winnende postcode (vier cijfers en twee letters) verdelen 26,95 miljoen euro. De deelnemers uit de winnende wijkcode (9261) verdelen met elkaar de andere 26,95 miljoen euro.

9261XC is winnende straat
Twee huishoudens, twee buren nota bene, aan de Industrieweg bij Eastermar zijn de gelukkige winnaars van de hoofdprijs. Eén stel won 8.983.333 euro. De buurman en -vrouw (Romke en Sonja) konden rekenen op een nog hoger bedrag. Zij kregen een bezoek van Martijn Krabbe die een cheque overhandigde van 17.966.667 euro. De twee woningen waren tijdens de uitreiking afgezet met hekken, de politie was aanwezig en nieuwsgierigen werden op afstand gehouden.

FOTONIEUWS


 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws



regionaal nieuws

Aanhanger verliest lading glasplaten op N369

Aanhanger verliest lading glasplaten op N369


regionaal nieuws

Burenruzie in De Westereen loopt uit op vechtpartij

Burenruzie in De Westereen loopt uit op vechtpartij



regionaal nieuws

Automobilist (29) met teveel drank op botst op lantaarnpaal

Automobilist (29) met teveel drank op botst op lantaarnpaal

Poll: Wat vindt u van de overstap van Joran Jager?

Een verstandige keuze  
27%
Een slechte keuze. Hij had zijn partij en liberale principes trouw moeten blijven  
27%
Maakt niet uit, hij is er voor de inwoners  
18%
Geen mening  
27.9%
? aantal stemmen | login en stem ook mee!




regionaal nieuws

Feanster duo verdacht van meerdere diefstallen

Feanster duo verdacht van meerdere diefstallen