Account
Logo
Zoeken
7.9 °C

Udiros 1 – V&V 1

zo 17 december 2017, 19.57 uur

NIEUWEHORNE - NIEUWEHORNE – Voorafgaand aan de wedstrijd Udiros 1 – V&V 1 speelden de tweede teams van beide verengingen tegen elkaar. Na een 7-5 achterstand met rust wist V&V 2 de wedstrijd in de tweede helft naar zich toe te trekken. Dit resulteerde in een keurige 11-18 overwinning.

Hierna was het de beurt aan de teams van coaches Ron Berkenbosch en Ronald Klos. De coach van Udiros is voor V&V natuurlijk een bekende met , zoals de ‘speaker’ tijdens zijn verhaal al mooi omschreef, een groen hart.
Het vlaggenschip van V&V begon zwak aan de wedstrijd met een 5-0 achterstand binnen enkele minuten. Gedurende de eerste helft begonnen de Garypers mee te scoren en wisten hierdoor de ruststand naar 9-6 te brengen met doelpunten van o.a. Roel Schipper en Arjen Brander. Direct na rust bracht V&V het verschil nog terug naar twee doelpunten. Hierop had het team uit Nieuwehorne een duidelijk antwoord met wederom 5 doelpunten op rij.

Deze sprint wist V&V niet meer in te halen en bleef het laatste deel van de wedstrijd achter de feiten aan lopen. Onder andere invallers Ludolf van der Molen en Jan Jacob van der Zee wisten nog wel te scoren wat de eindstand naar een 20-12 overwinning voor Udiros 1 bracht.
Alle supporters weer bedankt voor jullie aanmoediging de afgelopen weken. Op 6 januari 2018 zal de Garyper-selectie de competitie weer hervatten en het opnemen tegen de selectie van Oerterp om 18.10 uur 19.25 uur in Hurdegaryp.

Met de komende twee weken de ‘winterstop’ in het vooruitzicht: Allen fijne kerstdagen en een goede jaarwisseling gewenst.

 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws




kwijt / misdaad in je straat

Tijgertje vermist in Drachten

Tijgertje vermist in Drachten

regionaal nieuws

Aanhanger verliest lading glasplaten op N369

Aanhanger verliest lading glasplaten op N369




regionaal nieuws

Burenruzie in De Westereen loopt uit op vechtpartij

Burenruzie in De Westereen loopt uit op vechtpartij



regionaal nieuws

Automobilist (29) met teveel drank op botst op lantaarnpaal

Automobilist (29) met teveel drank op botst op lantaarnpaal

Poll: Wat vindt u van de overstap van Joran Jager?

Een verstandige keuze  
26.6%
Een slechte keuze. Hij had zijn partij en liberale principes trouw moeten blijven  
28%
Maakt niet uit, hij is er voor de inwoners  
17.5%
Geen mening  
28%
? aantal stemmen | login en stem ook mee!