4.5 °C

TFS 1 - Flamingo’s 1

zo 17 december 2017, 19.54 uur

BUITENPOST -

Op een koele zaterdag avond, 16 december, treedt de tamminga formatie aan tegen TFS. Op papier belooft het een spannende wedstrijd worden, het tegenovergestelde bleek waarheid te zijn.

De Flamingo's zijn al een aantal weken in de 'flow' en dat lieten ze in de openingsfase zien. Er werd al snel een gat van 4 punten geslagen, wat uiteindelijk resulteerde in een 5 - 10 ruststand, desondanks de voorsprong waren de Flamingo's nog uiterst onzorgvuldig waardoor de voorsprong beperkt bleef.
De eerste minuten na rust waren de Flamingo's niet meer te stoppen, door onderandere een beauty 360° shot van Martein werd de voorsprong meer dan verdubbeld, 5 - 19! Waarna de wedstrijd gemakkelijk uitgespeeld kon worden. Met de eindstand 9 - 23 doet Flamingo's goede zaken.

Dankzij de derde overwinning op rij heeft Flamingo's nu de leiding in de competitie overgenomen. Om de koppositie vast te houden is het zaak dat op 6 januari de punten in Houtmoune blijfen, er wordt dan om 20.20 gespeeld tegen Joure."