Account
Logo
Zoeken
4.7 °C

Itfean/Boelenslaan speelt gelijk

zo 17 december 2017, 13.15 uur

MENALDUM - Zaterdag stond de wedstrijd tegen TDK Deinum uit Menaam op papier. De scheidsrechter J. Bekkema floot de wedstijd om 18.15 uur in.

Itfean/Boelenslaan startte voortvarend. Jannie postma zette twee doelpunten op haar naam door middel van twee vrije ballen. Na 8 Minuten te spelen stond het Itfean/Boelenslaan 0-4 voorsprong. TDK Deinum was een fysieke ploeg. Er werd weinig gescoord bij het itfean/Boelenslaan. De rust stand was 7-8. In de pauze werd er duidelijke aangegeven dat wij niet in het fysieke spel mee moesten gaan.

Na de pauze liep het itfean/boelenslaan achter de feiten aan. De stand was 9-8 in het voordeel van TDK Deinum. De tegenstander bleef door scoren tot een 12-8. Vier doelpunten verschil met nog 17 minuten op de klok. It Fean/Boelenslaan kon de streep weer recht trekken. De stand was met 8 minuten op de klok 12-12. Er werd gewisseld aan de kant van het vlaggenschip. De wissel pakte goed uit en pikte ook zijn doelpuntje mee. 14-13 achter met nog twee minuten te spelen. Jan Boomsma kreeg een strafworp mee en maakte ook de gelijkmaker. De uitslag was 14-14. Matig gespeeld, maar blij met een punt.

De volgende keer speelt Itfean/Boelenslaan een thuiswedstijd tegen WWC. De wedstrijd zal plaats vinden in Surhuisterveen om 20:00.

 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws



regionaal nieuws

Vrachtwagen raakt in de berm langs N381

Vrachtwagen raakt in de berm langs N381


regionaal nieuws

Dokkumer (60): 'Ik wol myn rydbewiis net wer kwyt....'

Dokkumer (60): 'Ik wol myn rydbewiis net wer kwyt....'





regionaal nieuws

Sluisfabriek Drachten krijgt meer vrije hand

Sluisfabriek Drachten krijgt meer vrije hand


Poll: Goede keuze of niet?

Ja  
26.5%
Nee  
55.3%
Maakt me niet uit  
18.3%
? aantal stemmen | login en stem ook mee!