6.9 °C

V&V verliest van HHV

zo 10 december 2017, 23.02 uur

GARYP - Dat ze met maar 1 doel waren gekomen was door het 2e team al duidelijk gemaakt. Een moeizame wedstrijd voor de thuisclub die een groot deel van de avond tegen een achterstand aan moest kijken, maar uiteindelijk de winst toch binnen wist te halen met een eindstand van 17-15.

Ook HHV 1 gaat voortvarend van start door direct de 0-2 op het scorebord te zetten. Met een doelpunt van Nynke Buis lijkt V&V te kunnen aansluiten maar HHV antwoordt direct. Een ongelukkige periode voor de thuisclub breekt aan met veel schoten op de rand van de korf waardoor HHV uitloopt naar 2-7. De gasten hebben het vizier wel op scherp en kunnen door een sterke rebound meerdere malen aanleggen en zo de score verder uitbouwen.

Aan het eind van de 1e helft brengt coach Berkenbosch Harmen Brouwer voor Arjen Brander en Martha van der Kooij voor Nynke Buis en wordt met een ruststand van 6-14 de kleedkamer opgezocht.

De mandarijnen van verzorgster Ank geven de thuisclub nieuwe moed waardoor de 2e helft een evenwichtiger beeld laat zien.
V&V weet iets gemakkelijker te scoren en beide ploegen zijn iets meer aan elkaar gewaagd maar de opgebouwde voorsprong komt voor HHV geen enkel moment in gevaar. Nynke Buis komt terug in het andere vak voor Jildou Boonstra en Jan Jacob van der Zee vervangt Pieter de Jong. Na 60 minuten staat er een eindstand van 16-26 op het bord. Duidelijk werk aan de winkel voor de spelers van V&V die volgende week afreizen naar Udiros voor de laatste wedstrijd van 2017.