Account
Logo
Zoeken
10.5 °C

Flamingo’s 1 wint van WWC 1

ma 4 december 2017, 21.54 uur

BUITENPOST - 1Zaterdag was het de taak voor het de Tamminga-formatie om weer eens punten te pakken en aansluiting te vinden met de bovenste regionen. Dit moest gedaan worden tegen de koploper WWC uit Mantgum. Balsponsor van deze wedstrijd was Pizzeria/Grillroom Pyramide in Buitenpost.

De eerste helft van de wedstrijd liep gelijk op tot een 7-7 stand waarna door goals van onder ander Amarins en Thea het eerste gaatje werd geslagen. WWC hield echter het verschil op 2 en kwamen later zelfs terug tot 1 verschil met een stand van 15-14, waarna het de beurt was aan vrijebalmachine Amarins om met 3 vrije ballen Flamingo’s over de streep te trekken. Scores van Reinder, Ronald en Marrit zorgden ervoor dat de laatste minuten Flamingo’s niets meer te vrezen had en de wedstrijd rustig uitgespeeld kon worden. Eindstand werd 25-19 en Flamingo’s heeft voor het eerst in 3 weken weer de volledige buit in handen.

Volgende week speelt Flamingo’s thuis tegen Deinum die met 2 punten de een na laatste plek deelt met Joure een mooi moment om de goede lijn door te zetten.

 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws



regionaal nieuws

Kinderen in Damwâld starten anti-poep campagne

Kinderen in Damwâld starten anti-poep campagne

regionaal nieuws

Het houdt niet op: opnieuw auto in Drachtstervaart

Het houdt niet op: opnieuw auto in Drachtstervaart