Account
Logo
Zoeken
7.8 °C
© WâldNet |  Voor iedereen die op zaterdag 25 november een set banden aanschaft of een reservering doet voor het balanceren of uitlijnen van banden geldt een korting van 10%!

Nieuw pand voor Rooster Cars & Tyres

ma 20 november 2017, 18.10 uur

GARYP - In Garyp is zaterdag 25 november de officiële opening van het nieuwe pand van Rooster Cars & Tyres. Het bedrijf dat gespecialiseerd is in tweedehands en nieuwe banden heeft een plek gevonden aan de Gravinnenloane. Na een grote verbouwing is zaterdag de opening.

Het begon allemaal jaren geleden in een garage in Zwaagwesteinde. Eigenaar Mient de Haan had destijds een paar banden en heeft dat in de jaren daarna uitgebouwd tot een eigen pand met werkplaats voor alles wat met banden te maken heeft en een grote opslagruimte.

Grote voorraad
Naast de eigen voorraad biedt het nieuwe pand ook de ruimte om banden voor anderen op te slaan. Zowel zomer- als winterbanden. Een tweedehands band is al te koop vanaf €15,- per band! Daarnaast verkoopt Rooster Cars & Tyres ook nieuwe banden van diverse merken.

Bandenhotel
Het nieuwe pand heeft ook de ruimte om banden voor anderen op te slaan. Voor slechts €35 euro per bandenseizoen slaan zij uw zomer- of winterbanden op.

Andere diensten
Naast de bandenservice biedt het bedrijf ook de mogelijkheid om kleine reparaties uit te voeren aan auto’s. Ook wil Rooster Cars & Tyres op termijn tweedehands auto’s gaan verkopen. De ruimte naast en achter het pand is daar zeer geschikt voor. Aan de voorzijde van het pand is een tankstation gelegen. Deze onbemande pomp kan 24 uur per dag gebruikt worden.

Feestelijke opening
Voor iedereen die op zaterdag 25 november een set banden aanschaft of een reservering doet voor het balanceren of uitlijnen van banden geldt een korting van 10%! Naast deze aanbieding is er ook een springkussen voor de kinderen.

Iedereen is zaterdag welkom van 10.00 uur tot 16.00 uur aan de Gravinneloane 1 in Garyp. Meer informatie over het bedrijf is te vinden op www.roostercars.nl

FOTONIEUWS


 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws



regionaal nieuws

Aanhanger verliest lading glasplaten op N369

Aanhanger verliest lading glasplaten op N369


regionaal nieuws

Burenruzie in De Westereen loopt uit op vechtpartij

Burenruzie in De Westereen loopt uit op vechtpartij



regionaal nieuws

Automobilist (29) met teveel drank op botst op lantaarnpaal

Automobilist (29) met teveel drank op botst op lantaarnpaal

Poll: Wat vindt u van de overstap van Joran Jager?

Een verstandige keuze  
27%
Een slechte keuze. Hij had zijn partij en liberale principes trouw moeten blijven  
27%
Maakt niet uit, hij is er voor de inwoners  
18.3%
Geen mening  
27.8%
? aantal stemmen | login en stem ook mee!




regionaal nieuws

Feanster duo verdacht van meerdere diefstallen

Feanster duo verdacht van meerdere diefstallen