7 °C

Zaalwedstrijd Veenwouden levert geen punten op

zo 19 november 2017, 21.09 uur

FEANWALDEN - Zaterdag stond de tweede zaalwedstrijd voor Veenwouden 1 op het programma. De spelers van het team van Daniel Keizer mochten het opnemen tegen Spannum 1, vorige ontmoeting resulteerde in een 9-10 verlies voor de blauwwithemden. Veenwouden was er op gebrand dit keer de punten niet weg te geven.

Eerste schot van Henk Moorlag resulteerde direct in een voorsprong voor Veenwouden, gevolgd door mooie aanvallen van beide partijen ging het de eerste 15minuten gelijk op. Toen het scorebord een stand van 8-6 in het voordeel van Spannum aangaf sloeg de wedstrijd echter om. Veenwouden vergat zichzelf na mooi opgezette aanvallen te belonen tijdens de wedstrijd, waar Spannum dit wel deed. Toen scheidsrechter F. de Leeuw de eerste helft gedaan floot stond er een 15-8 achterstand op het scorebord voor Veenwouden.

De blauwwithemden kwamen vol goede moed uit de kleedkamer, gebrand om de stand weer recht te trekken. Eerste gedeelte van de tweede helft gingen de doelpunten gelijk op, Veenwouden wist de korf weer te vinden. In het tweede gedeelte resulteerde snel opgezette aanvallen van Veenwouden in mooie doelpunten, en de blauwwithemden scoorden vele doelpunten achter elkaar. Helaas kwam deze reeks aan doelpunten te laat voor de spelers van Daniel Keizer. De scheidsrechter floot af bij een eindstand van 22-15 in het voordeel van Spannum.

Volgende week zal Veenwouden het opnemen in de derby tegen WIK’34 in Damwoude, alle support in van harte welkom!
Doelpunten deze wedstrijd: Henk Moorlog 6, Anna Tadema 5, Meindert Tangerma, Marit Haisma, Riemkje Keizer en Agnes de Boer allen 1.