3.3 °C

WSG DraGor H1 wint van Deltasteur H1

ma 13 november 2017, 13.10 uur

DRACHTEN - Zaterdag stond er voor WSG DraGor H1 een wedstrijd op het programma tegen middenmoter Deltasteur H1 uit Kampen. De wedstrijd begon moeizaam en het duurde lang voordat de eerste goal gemaakt werd. Magchiel Groen wist na 5 minuten het net te vinden en daarna het lukte het Johan de Haan ook nog één keer deze periode.

De tweede periode begon DraGor sterk en liep het uit naar een 5-0 voorsprong. Vanaf dat moment begon het team te verslappen en vielen er grote gaten in de verdediging. Dit maakte dat de tegenstanders terugkwamen naar 6-5 eind tweede periode. In de derde en vierde periode ging het erg gelijk op en was DraGor niet in staat om uit te lopen. Verdedigend liep het niet en ook aanvallend ging het met vlagen enorm moeizaam. Dit resulteerde op een 11-11 met nog 3 minuten te spelen. Hierin lukte het DraGor snel twee keer te scoren en met nog 2 minuten op de klok de stand naar 13-11 te brengen.

Wederom door slecht verdedigend werk en slechte aanvallende keuzes liet DraGor de tegenstanders terugkomen naar 13-12 en gaven ze nog de kans op 13-13 weg. Gelukkig voor het team en de supporters viel deze 13-13 niet en bleven de drie punten in Drachten (eindstand: 13-12). Volgende week mogen de heren van WSG DraGor aantreden tegen Walvisch H1 in Groningen. Hier krijgen ze de kans om zich van een betere kant te laten zien.

Doelpunten in deze wedstrijd werden gescoord door: Magchiel Groen 5x, Johan de Haan 4x, Mitchell van den Adel 2x, Coen Bakker 1x, Allard de Vries 1x