Account
Logo
Zoeken
4.8 °C

Fusie van bedrijven in de 'hulpmiddelenwereld'

ma 13 november 2017, 10.46 uur

BURGUM - Vanaf 1 januari 2018 gaan het Hulpmiddelen Centrum, Lammert de Vries Revalidatietechniek en de Groene Kruis Winkels verder onder de naam Hulpmiddelencentrum.

Het Hulpmiddelen Centrum, Lammert de Vries Revalidatietechniek en de Groene Kruis Winkels werken al lange tijd samen, samen met alle andere hulpmiddelenbedrijven van de JenS Beenhakker Groep. Ondertussen zijn alle bedrijven samengevoegd tot één organisatie. Om te zorgen voor een eenduidige uitstraling en om de samenwerking te onderstrepen, is besloten samen verder te gaan onder één naam en één logo.

Samen met de vernieuwde uitstraling zal de nieuwe naam zorgen voor een grotere naamsbekendheid en een duidelijkere positionering van het bedrijf. Op de nieuwe naam en huisstijl na, zal er voor de klanten niets veranderen. De hulpmiddelen, dienstverlening en het advies blijven zoals men gewend is. Mét dezelfde kwaliteit en service.

Het Hulpmiddelencentrum heeft vestigingen verspreid over het hele land en opereert met 500 medewerkers vanuit regionale en zelfsturende teams. Het bedrijf is gespecialiseerd in mobiliteits- en revalidatiehulpmiddelen en werkt in opdracht van gemeenten, zorgverzekeraars, (thuiszorg-)instellingen en particulieren.

 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws



regionaal nieuws

Vrachtwagen raakt in de berm langs N381

Vrachtwagen raakt in de berm langs N381


regionaal nieuws

Dokkumer (60): 'Ik wol myn rydbewiis net wer kwyt....'

Dokkumer (60): 'Ik wol myn rydbewiis net wer kwyt....'





regionaal nieuws

Sluisfabriek Drachten krijgt meer vrije hand

Sluisfabriek Drachten krijgt meer vrije hand


Poll: Goede keuze of niet?

Ja  
26.5%
Nee  
55.3%
Maakt me niet uit  
18.3%
? aantal stemmen | login en stem ook mee!