Account
Logo
Zoeken
7 °C
Foto: Geert Huisman

Open dag bij dierenartsenpraktijk Drogeham

za 7 oktober 2017, 20.15 uur

DROGEHAM - Dierenartsenpraktijk Tusken Diken en Feanen opende zaterdag haar deuren geopend voor belangstellenden. Op deze open dag kon iedereen het nieuwe pand op de Lândyk bezichtigen. En dan dus ook verder dan een wachtkamer of een spreekkamer. Het personeel heeft uitleg gegeven wat er in elke ruimte gebeurt om zo duidelijk te maken wat er allemaal gaande is achter de schermen. Iedereen kon in de operatieruimte kijken, in de röntgenkamer en in de opname waar de dieren bijkomen na hun operatie. Ook boven bij de kantoren en in de vergaderzaal die gebruikt gaat worden voor workshops. Daarnaast was er dog dance, dog frisbee en was er een kleine kinderboerderij. Omdat de verwachting was dat er best wat mensen interesse hadden is er een grote tent neergezet met koffie en thee en dat was met het weer van vandaag welkome versnapering.

Daarnaast konden leveranciers en de bedrijven die betrokken waren bij de bouw zichzelf presenteren en uitleg geven wat zij betekenen voor de dierenartsenpraktijk.

De praktijk is op de huidige locatie al open sinds 7 augustus en is gebouwd omdat de dierenartsenpraktijk niet meer paste in het oude gebouw. Daar was bijvoorbeeld de röntgenruimte ook opslag en onderzoeksruimte. Nu is daar dus een aparte ruimte voor, een apart magazijn en een laboratorium. Deze ruimte is ook nodig omdat er inmiddels 5 dierenartsen werken en 9 assistentes. Dus die ruimte is ook echt nodig. Op deze manier kan er weer meer aan de klant geboden worden en is de zorgverlening aan het dier gemoderniseerd. Zo wil de praktijk de zorg verbeteren en zijn ze klaar voor de toekomst.

Ondanks het druilerige en regenachtige weer was de opkomst mooi groot en waren er veel positieve geluiden te horen over het pand. Velen waren ook verrast dat het van binnen toch nog zo groot was. De kinderen waren druk met de uitgezette speurtocht, de ouders stonden lekker aan de koffie in de tent en binnen kreeg iedereen voldoende uitleg over alles wat er gaande is binnen een dierenartsenpraktijk.

FOTONIEUWS


 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws



regionaal nieuws

Aanhanger verliest lading glasplaten op N369

Aanhanger verliest lading glasplaten op N369


regionaal nieuws

Burenruzie in De Westereen loopt uit op vechtpartij

Burenruzie in De Westereen loopt uit op vechtpartij



regionaal nieuws

Automobilist (29) met teveel drank op botst op lantaarnpaal

Automobilist (29) met teveel drank op botst op lantaarnpaal

Poll: Wat vindt u van de overstap van Joran Jager?

Een verstandige keuze  
27.5%
Een slechte keuze. Hij had zijn partij en liberale principes trouw moeten blijven  
27.5%
Maakt niet uit, hij is er voor de inwoners  
17.5%
Geen mening  
27.5%
? aantal stemmen | login en stem ook mee!




regionaal nieuws

Feanster duo verdacht van meerdere diefstallen

Feanster duo verdacht van meerdere diefstallen