16.2 °C
© Jochem Wiersma |  Het slachtoffer kon zelf uit de auto komen en is later per ambulance overgebracht naar ziekenhuis MCL in Leeuwarden

Gewonde bij eenzijdig ongeval op de Centrale As

vr 22 september 2017 16.34 uur

DE WESTEREEN - Een automobilist uit Leusden is vrijdagmiddag gewond geraakt bij een eenzijdig ongeval op de Centrale As ter hoogte van De Westereen. Hij kwam met zijn voertuig op de kop in de sloot terecht. De man had een laag suikergehalte en was even onwel geraakt. De politie en twee ambulances zijn ter plaatse gekomen om eerste hulp te verlenen. Het slachtoffer is later per ambulance overgebracht naar ziekenhuis MCL in Leeuwarden. Hij liep een gebroken rugwervel op.

Het ongeval gebeurde op het moment dat de bestuurder van de Volvo met zijn wielen in de rechter berm terecht kwam, net na de afslag bij De Westereen. De auto schoot door in de berm en kwam met de linker wielen op de vangrail terecht en werd vervolgens gelanceerd. De Volvo botste net voor het water tegen een houten paal van een hek en kwam vervolgens op de kop in de sloot tot stilstand. De bestuurder wist zelf uit te auto te kruipen.

Berger Boersma kwam ter plaatse om het voertuig te bergen. De weg is rond 17.00 uur weer vrijgegeven. Tijdens de afhandeling van het ongeval was één rijstrook afgesloten.

FOTONIEUWS


 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Regionaal nieuws