Account
Logo
Zoeken
8.5 °C
© WâldNet |  Maar liefst 23 auto's werden overgedragen aan het grondverzet bedrijf

AutoLease Baron levert nieuw wagenpark Gebr. Algra

vr 1 september 2017, 19.45 uur

URETERP - Bij Autolease Baron aan de Gilden in Ureterp zijn vrijdag de sleutels overhandigd van een nieuw wagenpark voor de gebroeders Algra. Het grondverzetbedrijf is door Baron voorzien van 23 nieuwe Renaults, geleverd door ABD Renault Drachten.

Willem Baron, eigenaar van AutoLease Baron en Autobedrijf Willem Baron, is zeer verheugd, dat de Gebr. Algra hebben gekozen voor het leasen van deze auto's via zijn bedrijf. "Door de combinatie van autobedrijf en leasebedrijf kunnen wij top-service leveren. Daarnaast staan wij 24 uur per dag klaar voor klanten" aldus de Ureterper ondernemer.

Baron en de gebroeders Algra zijn geen vreemden van elkaar. Al zo'n 20 jaar werken beide partijen met enige regelmaat met elkaar samen. Ook ABD is voor Baron een logische keus. In het verleden deden zij al vaker handel.

Symbolische overhandigde Willem Baron onder toeziend oog van de genodigden één van de 23 sleutels aan de de gebroeders. Na het officiële gedeelte was er binnen nog de gelegenheid voor een hapje en een drankje.

FOTONIEUWS


 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws



regionaal nieuws

Voorwaardelijke boete voor online wapenhandelaar

Voorwaardelijke boete voor online wapenhandelaar

regionaal nieuws

Geslaagde kruiwagenmars door Burgum

Geslaagde kruiwagenmars door Burgum






regionaal nieuws

Johan Talsma (BVNL) stapt op als raadslid

Johan Talsma (BVNL) stapt op als raadslid