Logo
Zoeken
Zoeken
4.7 °C
© Jochem Wiersma |  Bij het ongeval raakten drie personen gewond

Drie gewonden bij ongeval op De Sintrale As

vr 18 augustus 2017 22.48 uur

FEANWâLDEN - Bij een ongeval op de Sintrale As bij Feanwâlden zijn vrijdagavond drie personen gewond geraakt. In de auto zaten ook twee honden. Het ongeval vond omstreeks 21.50 uur plaats tussen De Westereen en Feanwâlden. Naast drie ambulances, de dierenambulance en politie kwam ook een traumahelikopter ter plaatse. Eén hond bevond zich nog in de auto en is onderzocht door het personeel van de dierenambulance.

De andere hond is er na het ongeval vandoor gegaan. De hond werd door een ambulanceverpleegkundige gezien tussen de ovonde en Burgum. De hond liep vervolgens weer richting plaats ongeval en werd uren later door de politie op de Sintrale as nabij De Westereen aangetroffen en gevangen.

De weg werd na het ongeval direct door de politie afgesloten voor het doorgaande verkeer van De Westereen naar Feanwâlden. Bij het ongeval is de auto na een pechvak aan de verkeerde kant van de vangrail gekomen en vervolgens honderden meters verder tegen het talud gereden. De slachtoffers zijn per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Het voertuig waarin de slachtoffers zaten betrof een Bentley met Duits kenteken. De Sintrale as werd om 01.00 uur weer vrijgegeven.

FOTONIEUWS


 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Net binnen....