Account
Logo
Zoeken
4.5 °C
© Geurt P. Maassen van den Brink |  Vijf ambulances, de brandweer, de politie en de traumahelikopter zijn ter plaatse gekomen

Ernstig gewonden bij auto te water in Waskemeer

zo 23 juli 2017, 19.58 uur

WASKEMEER - Twee personen zijn zondagavond ernstig gewond geraakt bij een ongeval aan de Compagnonsweg tussen Waskemeer en Haulerwijk. Twee andere inzittenden raakten eveneens gewond. Het ongeval vond omstreeks 19.25 uur plaats en er zaten zes personen in de VW Golf die te water raakte. De auto belandde daarbij op de zijkant. Waarschijnlijk betrof het een eenzijdig ongeval.

Vijf ambulances, de brandweer, de politie en de traumahelikopter zijn ter plaatse gekomen, om de inzittenden, een 9-jarige jongen uit Leeuwarden, een 19-jarige vrouw uit Haulerwijk, een 19-jarige Groninger, een 40-jarige Leeuwarder, een 16-jarige Drachtster en 32-jarige vrouw uit Drachten, te verzorgen. .De negenjarige jongen uit Leeuwarden en de negentienjarige vrouw uit Haulerweijk liggen nog in kritieke toestand in het ziekenhuis. Duikers van de brandweer uit Leeuwarden zijn eveneens ter plaatse gekomen om (uit voorzorg) te zoeken in het water van de Haulerwijkstervaart. De politie (VOA) heeft een uitgebreid onderzoek ingesteld naar de exacte toedracht van het ongeval.

FOTONIEUWS


 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws



regionaal nieuws

Vrachtwagen raakt in de berm langs N381

Vrachtwagen raakt in de berm langs N381


regionaal nieuws

Dokkumer (60): 'Ik wol myn rydbewiis net wer kwyt....'

Dokkumer (60): 'Ik wol myn rydbewiis net wer kwyt....'





regionaal nieuws

Sluisfabriek Drachten krijgt meer vrije hand

Sluisfabriek Drachten krijgt meer vrije hand


Poll: Goede keuze of niet?

Ja  
26.5%
Nee  
55.3%
Maakt me niet uit  
18.3%
? aantal stemmen | login en stem ook mee!