Account
Logo
Zoeken
3.1 °C
900 deelnemers bij Lodenhelrun
© WâldNet

900 deelnemers bij Lodenhelrun

wo 5 juli 2017, 11.51 uur

FEANWALDEN - De organisatie kan terugkijken op een zeer geslaagde tiende editie van de Lodenhelrun in Feanwâldsterwâl/Feanwâlden. Vrijdag en zaterdag was het prachtige natuurgebied rondom Hotel Café ’t Dûke-Lûk weer het strijdtoneel voor circa 900 deelnemers, die verschillende uitdagende hindernissen voor de kiezen kregen.

Op vrijdagavond gingen 450 junioren de strijd aan met de elementen kracht, souplesse en behendigheid. De natte weersomstandigheden zorgden voor een extra spelelement tijdens de juniorenrun. Meer dan terecht werden alle 450 deelnemers dan ook als helden onthaald bij de finish, en mochten zij allemaal een mooie medaille in ontvangst nemen.

De weergoden waren de senioren op zaterdag gunstiger gezind. In de middag brak de zon door, en kon ook het publiek volop genieten van de survivalrun. Wederom mocht de organisatie van de Lodenhelrun op deze zaterdag 450 deelnemers verwelkomen. Voor de seniorenteams was een spectaculair parcours van 7,5 km uitgezet waarbij 31 hindernissen getrotseerd moesten worden. Na afloop van de run werd de balans opgemaakt, waarbij de geklokte finishtijd en het behaalde aantal punten bij iedere hindernis bepalend waren voor de einduitslag. De eerste prijs mocht in ontvangst worden genomen door team ‘Krekt net’. De tweede en derde prijs waren respectievelijk voor ‘Palestra team 1’ en ‘de Spartanen’.

De Lodenhelrun kon gedurende het weekend en voorafgaand aan de run, rekenen op meer dan 300 vrijwilligers en talloze sponsoren. Om de deelnemers, vrijwilligers en sponsoren te bedanken werd op zaterdagavond de tiende editie van de Lodenhelrun feestelijk afgesloten met spetterende optredens van de feestband Bamm Bamm en DJ Jsb.

 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws



Poll: Moet de gemeente de prijzen gelijk trekken?

Ja  
87.6%
Nee  
6.2%
Geen mening  
6.2%
? aantal stemmen | login en stem ook mee!


regionaal nieuws

Automobilist eindigt in greppel langs afrit N381

Automobilist eindigt in greppel langs afrit N381