Account
Logo
Zoeken
5.4 °C

Voetbalspektakel bij SV RWF op sportpark Boskdobbe

ma 22 mei 2017, 10.49 uur

FRIESCHEPALEN - Na het grote succes van de afgelopen editie van het JVT Toernooi is er dit jaar weer een SV RWF Jeugdtoernooi. Dit toernooi wordt mede mogelijk gemaakt door de Stichting Vrienden van Jan.

De organisatie heeft er al weer maanden aan voorbereiding op zitten. Ze krijgen dan ook steeds meer zin in het naderende spektakel. Met meer dan vijftig vrijwilligers drijft het toernooi op voetbaldieren. Naast scheidsrechters, kantinemedewerkers, EHBO medewerkers en natuurlijk mensen die ervoor zorgen dat het sportpark tip top in orde is. Ook mogen we de sponsors van dit grote SV RWF Jeugdtoernooi niet vergeten. In deze moeilijke tijden hebben zij toch hun vertrouwen getoond in dit succesvolle toernooi en steunen ze hun plaatselijke trots SV RWF.

Op zaterdag 3 juni gaat het Jeugdtoernooi weer los op Sportpark “de Boskdobbe” in Frieschepalen. Ze starten dan met de jongste talenten van de F en E pupillen van SV RWF en andere verenigingen uit Friesland, Groningen en Drenthe. Ook zullen de D pupillen van SV RWF hun kunsten vertonen samen met hun mede leeftijdsgenoten.

De gehele week is het elke avond feest bij RWF.

Dinsdag 6 juni gaan de A junioren strijden, om de hoofdprijs binnen te halen. Woensdag 7 juni is het de beurt aan de B1 Junioren en donderdagavond 8 juni aan de C1- Junioren. Op deze avonden wordt er een geheel toernooi afgewerkt. Vrijdagavond 9 juni krijgen de onder 23 senioren de kans om leuke prijzen binnen te halen.

Op zaterdagochtend 10 juni vinden de toernooien plaats voor respectievelijk de B2 en C2 junioren.

Veel teams zullen zich dus weer opmaken voor het toernooi. Niet alleen clubs uit de buurt (Drachtster Boys, Bakkeveen, Waskemeer en ODV maar ook teams uit verder liggende dorpen (VEV’67, Grootegast, de Held en LSC 1890 ) mag de organisatie verwelkomen op het toernooi.

 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws



regionaal nieuws

Stroomstoring treft deel van Dokkum

Stroomstoring treft deel van Dokkum

regionaal nieuws

Jeugdhulp Friesland op randje van faillissement

Jeugdhulp Friesland op randje van faillissement

regionaal nieuws

Surfer van Lauwersmeer gered door KNRM

Surfer van Lauwersmeer gered door KNRM