9.8 °C

Winst voor basketballers Five Pack

ma 27 maart 2017, 11.57 uur

URETERP - Zaterdag stond voor de basketballers van Five Pack uit Ureterp de wedstrijd tegen Basketiers ’71 in Zevenaar op het programma. Het team uit Zevenaar staat onderaan en heeft slechts twee wedstrijden gewonnen. In Ureterp ging Five Pack nog door de 100-puntengrens. In Zevenaar werd minder vaak gescoord maar kwamen de Ureterpers nooit in de problemen. Eindstand 59 – 83.

In het eerste kwart had Five Pack duidelijk moeite om het ritme te vinden. Basketiers ’71 wist het eerste kwart dan ook met een kleine winst af te sluiten, 19 – 16. Daarna herpakten de Ureterpers zich. De achterstand werd al snel weggepoetst en er werd een grote voorsprong opgebouwd die niet meer uit handen werd gegeven. Het vierde kwart was voor Theo Groenewoud. De jonge Ureterper kreeg veel speelminuten en wist de basket regelmatig te vinden.

Eindstand 59 – 83.

"Het was niet één van onze beste wedstrijden, maar de overwinning telt", blikte de Five Pack coach terug op de wedstrijd. "Het einde van het seizoen is in zicht; ik hoop dat bij onze laatste thuiswedstrijd, 31 maart tegen BVG 2, veel publiek komt om de spelers nog een laatste keer aan te moedigen."

De volgende wedstrijd is 31 maart 20.45 uur in De Wier in Ureterp tegen BVG 2. De laatste wedstrijd van het seizoen is 8 april 18.00 uur in Roden tegen Flying Red.