Account
Logo
Zoeken
9.1 °C

VIOD in eigen huis onderuit tegen Sc Berlikum

ma 20 maart 2017, 16.11 uur

DRIEZUM - Zaterdag stond voor VIOD de krachtmeting tegen Sc Berlikum op het programma. Voor VIOD een belangrijk duel dat bij winst de aansluiting richting de middenmoot enigszins terug kon vinden. Het duel eindigde echter in een deceptie voor de Driezummers.

In de eerste helft hielden de ploegen elkaar redelijk in evenwicht, de eerste kans was voor VIOD-speler Erik van der Veen die na een goede steekbal op het lichaam van de Berlikum-doelman schoot. Kort hierna moest Sjoerd Visser geblesseerd het veld verlaten en werd deze vervangen door Berend-Jan Castelein. In de 28ste minuut kreeg Berlikum, na een aantal kleine kansjes, ook haar eerste grote kans. De middenvelder van de uitploeg had de bal na een goede voorzet voor het inschieten, echter kon Pieter Ele Kuitert op de lijn redding brengen. Verder kregen de beide partijen nog enkele kleine kansjes, deze werden niet benut en zo werd met de brilstand de kleedkamers opgezocht.

In de tweede helft kwam VIOD nog aardig uit de startblokken, dit resulteerde in een schot van Kuitert die rakelings langs de kruising vloog. Hierna werd VIOD op alle fronten afgetroefd, duels werden niet meer gewonnen en Berlikum kreeg alle ruimte om te voetballen. Dit resulteerde in de 63ste minuut dan ook in de openingstreffer voor de gasten, een vrije trap kwam voor de voeten van Patrick Nauta welke de bal vrij kon binnenschieten. 0-1. VIOD kon zich niet herstellen en al vrij vlot hierna viel ook de 0-2, na dit doelpunt was het over met de tegenstand en kon Berlikum verder uitlopen. Dit werd nagelaten en zo eindigde het duel in 0-2 einstand.

Een belangrijke wedstrijd met slecht voetbal van beide kanten eindigde in een teleurstelling voor VIOD die het gat met de veilige plaatsen steeds groter ziet worden.

Volgende week neemt VIOD het om 14.30 op in Surhuisterveen tegen ’T Fean 58, VIOD zal punten moeten pakken om haar plek in de derde klasse B veilig te stellen.

 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws





kwijt / misdaad in je straat

Tijgertje vermist in Drachten

Tijgertje vermist in Drachten


regionaal nieuws

Aanhanger verliest lading glasplaten op N369

Aanhanger verliest lading glasplaten op N369



regionaal nieuws

Burenruzie in De Westereen loopt uit op vechtpartij

Burenruzie in De Westereen loopt uit op vechtpartij



regionaal nieuws

Automobilist (29) met teveel drank op botst op lantaarnpaal

Automobilist (29) met teveel drank op botst op lantaarnpaal